Reis Apps

Citytrip AppIk ga op citytrip en ik neem mee: slippers, bikini, zonnebril, avondjurkje, … en een smartphone! Want, zeg nu eerlijk, wat ben je vandaag nog zonder? Een foto nemen van een landschap, je facebookvrienden laten weten dat ze echt wel wat missen, eventjes een foodstagram posten van die mmmm paella, … Jep, dat toestel MOET en ZAL meegaan!

Uit een citytrip wil je natuurlijk het meeste en het beste halen. Daar helpen wij van Citytripgids je maar te graag mee door jullie de leukste en handigste apps mee te geven voor wanneer je op citytrip vertrekt.

Haast je al maar naar de Android/App store!

Heb jij een applicatie op je smartphone staan die je niet kan missen op reis? Laat het dan weten hieronder of vul het formulier in!

_________________________________

1. TRIPOMATIC

Citytrip App

Een grondplan met alle to do’s van de stad, inclusief ingebouwde gps, uitleg bij elke bezienswaardigheid, reviews, … All-in-one dus! Een echt vergeet-me-nietje voor elke traveler onder ons! De volledige post lees je hier

 

 

 

 

 

2. SKYSCANNER

Skyscanner

Op zoek naar een enorm gebruiksvriendelijke app die op basis van jouw criteria op zoek gaat naar vliegtuigtickets? Dan is dit een must-download! De volledige post lees je hier

Plaats een reactie